Shëtitorja “Taulantia”

Projekt në zhvillim, në shëtitoren “Taulantia” në Durrës, e njohur gjerësisht si zona e “Vollgës”. Shëtitorja fillon nga porti dhe mbaron te Sfinksi. Projekti përfshin rikonstruksionit tërësor, shtrimin me gurë gëlqeror të prer dhe kubik & gurë ranor kubik, të të gjithë shëtitores.

Shëtitorja “Taulantia”