Produkte

Ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë të gurit natyral & mundësinë për të porositur çdo produkt që dëshironi sipas përmasave, modelit dhe ngjyrës. Materali i gurit sigurohet në pllaka masive dhe më pas përpunohet duke ju përshtatur kërkesave dhe dëshirave të klientit me teknika si: luçidimi, gdhendja, skalitja, sabiatura, tranxhimi, prerja, larja etj.