Diamond Hill

Projekt i përfunduar në vitin 2015, në kompleksin Diamond Hill, Vlorë.
Projekti përfshin veshjen me gurë të ambinteve të brendshme të SPA, si zonën e jacuzzit dhe kneipp që është punuar me gurë natyral gëlqeror, të prerë dhe të skalitur & pjesën e banjos turke që është punuar me gurë natyral gëlqeror blu, të prerë dhe të larë.
Ambientet e jashtme të kompleksit, sheshi, zona e parkimit, shkallët, pishina janë punuar me gurë natyral gëlqeror, të prerë dhe të larë.


DIAMOND HILL & SPA