Home

Kompania “Igli 07” merret me prodhim, përpunim dhe shtjen e gurit natyral dekorativ. Igli 07 sh.p.k ofron prodhim dhe shitje në Uznovë, Berat & shitje në Vorë, Tiranë. Kompania jonë tregëton gurë natyral, të përpunuar me cilësi të lartë dhe të çertifikuar në Shqipër & Itali nga zyra të liçencuara nga komiteti Europian.

Rreth nesh

Me një eksperiencë që nga viti 2000 në treg “IGLI 07” ofron për nevojat tuaja shumëllojshmëri modelesh të gurit dekorativ të përpunuar sipas standarteve Europiane. Bëhet fjalë për gurë natyral që sigurohet në zona të ndryshme të Shqipërisë si Skrapar, Berat, Elbasan, Përmet, Gjirokastër, Sarand, Lezhë dhe jashtë kufinjve si Greqi.
Gurë natyral, i përpunuar me cilësi te lartë dhe i çertifikuar, gjendet në forma dhe tonalitete të ndryshme ngjyrash. Gurë i fortë dhe shumë rezistent ndaj agjentëve atmosferik, veçanërisht efektit të ngrirjes dhe shkrirjes. Përdoret në ndërtime civile, industriale, në veshje murale, dekorative, shtrim rrugësh, kalldrëmesh, bulevardesh etj. Tregëtojmë në Shqipëri dhe jashtë saj, Itali, Greqi, Maqedoni, Kosovë, Mali i Zi, Kanada dhe shumë vende të tjera.

Produkte

Ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë të gurit natyral & mundësinë për të porositur çdo produkt që dëshironi sipas përmasave, modelit dhe ngjyrës. Materali i gurit sigurohet në pllaka masive dhe më pas përpunohet duke ju përshtatur kërkesave dhe dëshirave të klientit me teknika si: luçidimi, gdhendja, skalitja, sabiatura, tranxhimi, prerja, larja etj.

Kontakt

Për çdo pyetje rreth produkteve dhe shërbimeve tona mos hezitoni të na kontaktoni
e-mail: info@igli07.al
tel: 0692062337
tel: 0699929290